RESTAURANT

Het restaurant heeft een warme en verfijnde uitstraling. De witte
tafelkleden, de boeketten met vers geplukte bloemen en de met zorg uitgekozen snuisterijen bepalen de sfeer.

In de keuken is chef Nicolas Piraux volop in de weer om u heerlijke en originele gerechten voor te toveren. Hij biedt u een franse gastronomische keuken op basis van verse en seizoensgebonden producten.

Nicolas gebruikt zoveel mogelijk streekproducten en producten
afkomstig van duurzame landbouw. Alle gerechten worden in de eigen keuken bereid. Zijn gerechten zijn verfijnd en geraffineerd van smaak en vertonen altijd een kleurrijke toets!

De menukaart past zich aan aan de seizoenen en de jaarlijks
weerkerende feestperiodes. Kies voor een gerecht à la carte, een middagmenu of lunch tijdens weekdagen. 

Nicolas Piraux,

Behaalde zijn koksdiploma aan de Provinciale Hotelschool van Namen. Hij deed ruime ervaring op in bekende restaurants zoals Le Moulin Hideux in Noirefontaine, Barbizon in Overijse, Chez Bruneau in Ganshoren, Grandgousier in Mirwart en Au Château d'Hassonville in Aye. 

Vandaag heeft hij zijn eigen restaurant.      

De menukaart

Seizoensgerechten met een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Verse, zorgvuldig uitgekozen producten, bereid in de eigen keuken.


VOORGERECHTEN

Maigre de ligne, gnocchi, crème de butternut, chou frisé
26 €

---

St-Jacques poêlées, risotto aux cèpes, crème d’orge
27 € 

---

Foie gras de canard poêlé, gelée d’échalote au vin rouge, salsifis
29 €

 ---

Langoustine et St-Jacques, légumes racines,
Gnocchi, crème de pommes de terre
29 €

HOOFDGERECHTEN

Gigue de chevreuil, chanterelles, julienne de céleri-rave
28 €

---

Râble de lièvre au cassis
29 € 

----

Filet de bœuf, légumes de saison, pommes allumettes
29 €

 

DESSERTS

Assortiment de fromages affinés
10 €

Dame blanche
10 €  

Moelleux au chocolat
10 € 

Dessert du moment
10 € 

 

Alle gerechten worden in de eigen keuken bereid, enkel met
kwaliteitsproducten!

Lunch van 12 uur tot 14 uur - Diner van 18.30 uur tot 20.30 uur
Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag.

Lunch van 12 uur tot 14 uur - Diner van 18.30 uur tot 20.30 uur.
Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag.
Jaarlijkse vakantie: de eerste twee weken van januari
en de eerste week van september. 

previousnext

HET SALON 

Weg van de drukte en badend in een zacht licht, is de bar de ideale plek om al genietend van een goed glas tot rust te komen.

DE SEMINARIEZAAL

Capaciteit: 20 personen.
Projectiemateriaal en Wifi. De ideale ruimte voor zakenlunches en
vergaderingen.

TERRAS

Mooi en beschut terras, zonder inkijk van buitenaf. De perfecte plek om in het zonnetje te genieten van een lekker aperitiefje.

PARKEERGELEGENHEID

Het buitenparkeerterrein is altijd toegankelijk. Er is een afgesloten parkeerruimte waar (motor-)fietsen
op aanvraag kunnen worden gestald.